Криза на серијата Doğduğun Ev Kaderindir (Мојот дом)?

Во претходните денови, турските медиуми напишаа многу за наводната криза на серијата Doğduğun Ev Kaderindir.
Според неколку турски медиуми, проблемот се појавил поради главниот актер во серијата. Наводно, Ибрахим Шеликкол одби да продолжи со снимањето на овој проект, поради тензии меѓу него и другите членови на тимот. Според тие медиуми, тој го држел тимот на чекање од 9 до 14 часот, бидејќи не сакал да ја снима сцената на базенот ?!

Медиумите во Турција честопати знаат да создадат скандал дури и таму каде што нема, сè заради читливоста. Се чини дека овој пат жртвата беше Ибрахим Чеиколк. Тимот што работи на овој проект, на крајот на краиштата, правеше шеги на социјалните мрежи за сметка на целата ситуација. Според нив, немало криза, и сè е целосна измислица и лага.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*