Сите видеа

Џан Јаман одговори на гласините за новата девојка!

Овие денови, во турските медиуми се појави веста дека еден од најактуелните турски глумци Џан Јаман, е во врска со Рабија Јаман. Рабија Јаман е модел, а исто така е и поранешна девојка и свршеница на актерот, Шукру Озјилдиз. Џан…
Read more

(Фото) Поранешните девојки на Бали Бег

Пред да се ожени за актерката Фахрие Евџан, еден од најпопуларните турски актери Бурак Озчивит бил во врска со неколку актерки и манекенки од Турција. Со Зејнеп Дорткардешлер, која е исто така актерка, Бурак беше во врска од 2005 до…
Read more