Nashata Deniz

„Нашата Дениз“ денес изгледа сосема поинаку од ликот кој го игра во серијата

Турската актерка Озге Озберг ја запознавте по улогата на несреќната и изневерена Дениз во серијата насловена „Нашата Дениз“, каде уште на почетокот од сценариото има темен живот исполнет со многу препреки. Но оваа драма не е единствената по која Озге…
Read more