Kara sevda

Покрај добриот изглед и глумата Кемал од „Карасевда“ знае одлично да танцува

Турскиот актер Бурак Озџивит, кој на домашната публика и остана во паметење по улогата на Бали-бег во серијата „Сулејман Величествениот“, го изговорил судбоносното „да“ на долгогодишната девојка и колешка Фахрие Евџен, а сега на малите екрани го глеаме во улога…
Read more