Украден живот

Вчера на Канал 5 беше шокантното финале на „Украден живот“ ВИДЕО

За кого започнува, а за кого завршува животот ? На 13 декември, на Канал 5 телевизија точно во 19:45 часот ќе се емитува последната епизода од турската хит серија “Украден живот”. Серијата која трета телевизиска сезона се емитува на Канал…
Read more