Убавата Селанка

Жената на “Кемал” сосема природна , вели дека нема потреба од пластична хирургија

Фахрие Евчен и Бурак Озчевит се меѓу најкоментираните двојки во турскиот шоубиз и пошироко во јавноста. Пред некое време, актерката објави слика на Instagram во која се гледа дека таа не користел никаква шминка или производ кој може да ги…
Read more

Екслузивно: “Убавата Селанка” во затвор поради дрога!!!

Во акцијата што турската полиција ја превзеде вчера вечерта за апсење на група шверцери, откриено е дека и некои од познатите актери биле вклучени во оваа мрежа. Освен Чагатај Улусој, уште една актерка е уапсена. Станува збор за актерката која…
Read more

Убавата селанка: 114 епизода (Крај на серијата)

Videoto e Podole What Is Forex? The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices….
Read more