Теленовели – Вести

Појраз разочаран – тимот на серијата го одбегна за играното продолжение

Продуцентите ги бојкотираа, Појраз и Ајшеѓул не се дел од филмот за „Мојот син“ Поради успехот што го доживеа турската мафијашка драма “Мојот син”, продуцентите решија оваа сезона да снимат игран филм како продолжение на серијата. Она што ги зачуди…
Read more

Трагичното финале на „Забранета љубов“

Понеделник и вторник, 10 часот и 30 минути, Сител телевизија. Последните две епизоди од латиноамериканската теленовела “Забранета љубов”. Серијата која веќе беше емитувана неколку пати на локалните телевизии, а сега и на Сител, очигледно не може да ги остави рамнодушни…
Read more