Парампарче

Парампарче 254 епизода од 07.04.2018 (Крај на серијата)

Videoto e Podole What Is Forex? The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices….
Read more

Мир во домот или голема драма надвор од него ? Вечерва големо финале на Парампарче

Вечерва веднаш по викенд драмата “Јазол” следува големото финале на сагата за семејството Ѓулпинар.Голема венчавка во самата завршница. Она што судбината го распарчи на мали парчиња, сега повторно се спојува како кула од карти. Време за среќа и безгрижни семејни…
Read more

Харун од „Парампарче“ : Сé уште се хранам со енергијата на гневот

Бариш Фалај е 45 годишниот актер кој имавме прилика да го запознаеме во серијата „Една силна жена“, мегахитот „Езел“, и во хит серијата „Парампарче“. Бариш не е само добар актер, истовремено е и добар татко и љубовник кој вели дека…
Read more

По успехот во “Парампарче”, Џансу ќе го видиме во нова серија

Џансу ќе биде дел од најскапата серија во историјата на Турција. Турската актерка Лејла Танлар стана позната со нејзината улога како Џансу, на многу гледаната прекрасна серија “Парампарча”. По големиот успех во оваа серија, младата, но многу талентирана актерка ќе…
Read more