Хурем султан ужива во мајчинството

May 3, 2018 admin 0

Наспроти професионалниот успех што го постигна со улогата на Хурем во познатата турска историска серија „Величествениот“, судбината на актерката Мерјем Узерли (34) ѝ донесе бродолом […]

Погледнете што прави во приватниот живот познатиот турски актер што го обожаваше цела Македонија

May 3, 2018 admin 0

Познатиот турски актер кој во Македонија беше еден од омилените актери за време на серијата „Сулејман Величествениот“ денес изгледа потполно непрепознатливо. Станува збор за Селим […]