Горка љубов

ГОРКА ЉУБОВ – Нова турска серија на Канал 5

Мелек – Се викам Мелек. Пораснав со татко ми, во едно мало место покрај морето. Уште како мала почнав да свирам виолина.. По смртта на мајка ми, во звуците на морето и виолината најдов мир и утеха. Но пред се’,…
Read more