Author Archive: admin1

Започнува нова турска серија – Masumiyet | Невиност

Во среда, 24 февруари, беше премиерата на новата турска серија наречена Masumiyet | Невиност Првото име на овој проект беше Јаси 19. Подоцна, серијата доби ново име под кое ќе се емитува – Masumiyet. Серијата е во продукција на Голд…
Read more

Уште еден скандал на снимањето на серијата Херџаи или нови лажни вести?!

Пред два месеци турските медиуми ја објавија веста за скандал на снимањето на серијата Херџаи . Во тоа време, Акин наводно физички ја нападнал Акиноса, помошник режисер. Денес пристигнува нова приказна за нов скандал! Овој пат, некои новинари уверуваат дека…
Read more

Берк Октај – Проблемите со поранешната сопруга не престануваат

Турскиот актер Берк Октај продолжува да доживува непријатни моменти подготвени за него од неговата поранешна девојка. Неговата поранешна сопруга Мерве Сарапчиоглу беше осудена на две години затвор за објавување на интимните фотографии на Бурк на Интернет. Тоа не ја спречува…
Read more

Кутси се мажи!

Добри вести пристигнуваат кога станува збор за турскиот актер и пејач Кутси. Најновите вести се однесуваат на неговиот приватен живот. Кутси реши да се ожени. Негова избрана е Сибел Улкер. Интересно е и тоа што Кутси и Сибел се запознаа…
Read more

Мојата лева страна 12 епизода (КРАЈ НА СЕРИЈАТА)

Videoto e Podole What Is Forex? The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices….
Read more