Author Archive: admin

Гупсе Озај и Бариш Ардуч по подолго време заедно во јавност!

Бариш Ардуч и Гупсе Озај, актерската двојка кои што се заедно од 2014 година, беа видени како излегуваат од ресторанот каде што го прославија роденденот на нивниот заеднички колега. Овој пар кој е заедно речиси пет години, преживеа и покрај…
Read more