Ханде Ерчел и Керем Бурсин – времето ќе покаже - Tvserijali - Soprevod

Ханде Ерчел и Керем Бурсин – времето ќе покаже

Уфук Озкан, колумнист на списанието „Таквим“, објави нова сторија за Ханда Ерчел и Керем Бурсин. Тие беа видени заедно пред два дена надвор од сетот додека возеа.
Уфук ја окарактеризира нивната врска како многу блиска. Керем и Ханде се смееја додека возеа и изгледаа многу оптимистички. Тој немаше јасен коментар за тоа какви се тие навистина, пријатели или нешто повеќе. Озкан посочува дека нивната врска можеби била намерно претставена како блиска и дека ова очигледно претставува одличен ПР за серијата Чукај на мојата врата. Тој потсети дека слични работи беа напишани и за Демет Оздемир и Џана Јамана за време на серијата Романтичарот. Тогаш многу се зборуваше за нивната наводна врска, и на крајот тие дури и не останаа пријатели.

Овој колумнист верува дека дури и да има нешто помеѓу Керем и Ханда – тие нема да го откријат за време на серијата. Останува времето да покажеме дали Ханде и Керем се пријатели, нешто повеќе од пријатели или ќе поминат како Демет и Canан кои веќе не ни комуницираат.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *