Чукај на мојата врата 1 епизода (1 дел)

Videoto e Podole
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Check out the video below:

openload e podole

1 Comment

  1. Срамота бе две страници имате исти превод и неможете да се снајдете леле па дајте веќе ако снимајте снимајте на македонски не тука српски незнам што или пак само слики давате на нас не ни треба слики и реклами и зошто нема ни една епизода од Мерием а зошто па дајте веќе не се групирајте те богда чува и да брани

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*