Жената на “Кемал” сосема природна , вели дека нема потреба од пластична хирургија

Фахрие Евчен и Бурак Озчевит се меѓу најкоментираните двојки во турскиот шоубиз и пошироко во јавноста. Пред некое време, актерката објави слика на Instagram во која се гледа дека таа не користел никаква шминка или производ кој може да ги покрие “дефектите” во лицето. Таа дури остави една слика во инстаграм ,во која вели дека нема потреба од хирургија или за шминка или филтер на социјални мрежи, што значи дека е убава и природна. Покрај сликата,и коментарите од нејзините следбеници беа за сопругата на Бурак за тоа колку природно изгледа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*