Tурскиот милијардер се смири со Емина но под еден услов!

Врската меѓу Емина Јаховиќ и турскиот милијадер предизвика големо внимание во јавноста. Тие беа во врска, но наводно се скарале бидејќи Емина во едно интервју истакна дека не планира повторно да се мажи. „Не размислувам за венчавка. Нема повторно да се мажам. Зошто жена која се реализира како мајка и помина низ развод повторно да каже „да“?“ изјави пејачката за „Стори“, а потоа потврди дека се развеле.Сепак, парот успеал да ги реши недоразбирањата и повторно да бидат заедно. Како што пренесува „Свет“, турскиот милијадер прифатил да се смири со Емина под услов повеќе да го почитува.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *