Sen Cal Kapimi или Bay Yanlis? Која серија ќе преживее?

Sen Cal Kapimi или Bay Yanlis? Друго прашање, Керем Бурсин или Џан Јаман?
Како што одминуваат деновите, сè повеќе се поставува прашањето, која од популарните серии што започна ова лето ќе „преживее“. Параметарот за која серија ќе преживеат е јасен. Која серија има подобар рејтинг, привлекува поголема публика, ќе преживее и ќе продолжи со емитување во новата есенска телевизиска сезона.

Летото 2020 година беше полн со предизвици кога станува збор за турски серии. По неколкумесечно карантин, гледачите едвај чекаа да ја донесат новата серија на ТВ-екраните. Најголемо внимание на публиката го привлекоа два проекти, Sen Cal Kapimi и Bay Yanlis. И двете серии се прикажани на истиот канал, телевизијата Фокс, а тивка конкуренција трае од првиот ден. Она што е потврдено е дека едната од овие две серии ќе продолжи, додека другата ќе биде завршена во првата сезона. Која серија ќе биде? Напишете ни го вашето мислење во коментарите…

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*