“7 милиони причини за да бидeм среќнa “: Еве што слави Неслихан!

Познатата актерка од серијата “Кара Севда”, Неслихан Атагул, успеа да има 7 милиони следбеници на Instagram. Во периодот кога социјалните мрежи во исто време се мерка за успех на јавна личност, оваа за Неслихан беше посебно достигнување. Познато е дека таа е еден од најпопуларните и нај успешните актерки во Турција, но и за оние кои не ја познаваат, нејзиниот Instagram го докажува овој факт.- “7 милиони следбеници, 7 милиони причини да бидам среќна”, напиша Неслихан на нејзиниот последен пост.

View this post on Instagram

Filinta gibiyiz🤙🏻 7M✖💛

A post shared by Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul) on


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *