Вистинската лубов се роди на сетот на Bay Yanlis | Г-дин погрешен

Според турските медиуми, вистинската лубов се родила во сетот на сериите „Bay Yanlis“.
Актерите од серијалот Серкај Тутунчу и Џемре Gумели, наводно, влегоа во романтична врска. Двојката е видена заедно во областа Чиангир, а според многу турски новинари, лубовта се родила во сетот на серијата. Џемре ја игра Дениз Копаран а Серкај – Озан Динчер.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*