Џејда Атеш станува мајка

Прекрасна вест. Турската актерка Џејда Атеш наскоро ќе биде во улогата на мајка. Имено, актерката е во 19-та недела од бременоста. Таа додаде дека се чувствува одлично, дека нејзиниот стомак сè уште не се појавил и дека редовно вежба и се грижи за нејзината диета.

Додека таа очекува бебе, таа редовно ги следи нејзините серии. Таа се обидува да види дали има грешки што треба да се поправат, за да бидат што е можно подобри во нејзината работа. Исто така, Џејда има намера да се врати на работа по породувањето.

Таа последен пат се појави во серијалот Дете, играјќи го Шуле.

https://tvexposed.net/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*