Џемре Бајсел во нова серија

Втората сезона од серијата Рамо ќе донесе значителни промени.
Приказната во серијата се пресели во Истанбул, а неколку имиња го напуштија проектот. Една од нив е актерката Џемре Бајсел. Сепак, Џемре ќе се појави и на Шоу ТВ во новата сезона, која исто така ја емитува серијата Рамо. Актерката потпиша договор со компанијата БКМ, која подготвува нова серија. Тоа е серијата Sol Yanim, за која сценариото го напиша Мелис Цивелек. Главната улога во оваа серија треба да и припаѓа на звездата на серијалот Заклетва, Озги Јагиз.

Покрај Рамо, Џемре глуми во Elimi birakma, Yesil Deniz, Isimsizler, Payitaht Abdülhamid и други проекти.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*