Џан Јаман потпиша нов договор (ФОТО)

Актерот Џан Јаман, кој се најде повторно во центарот на вниманието поради сериите „Господин погрешен“, потпиша нов договор за спонзорство.
Поточно, Џан стана ликот на марката Tudors. Тој во моментов е во собата да снима реклама за тој бренд, што е предвидено во договорот. Како што самиот посочи, иако неговиот лик од серијата Bay Yanlis сака кошули без ракави, тој лично сака кошули. Затоа тој е исклучително среќен што стана лик на светски познат бренд за производство на кошули.

Детали за договорот не се познати.

Од: ТВ изложени

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*