Џан Јаман наскоро ќе сними нова реклама (ФОТО)

Турскиот актер Џан Јаман потпиша договор за спонзорство со марката „Тудорс“.
Tudros е една од водечките компании кога станува збор за производство на машки кошули и друга облека. Во наредните денови, како дел од договорот што беше потпишан, Џан ќе биде фотографиран за потребите на оваа реклама. Познат е и фотографот кој ќе биде одговорен за овој чин. Тоа е Тамер Јилмаз.

Како што претходно изјави Јаман за медиумите во Турција, иако неговиот лик од серијата Господин погрешем сака кошули без ракави, тој лично сака кошули. Затоа е многу задоволен што стана лик на светски познат бренд во производството на кошули.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*