Џан Јаман во „влажно“ издание за Тудорс (ВИДЕО)

Иако неговиот лик од серијата Bay Yanlis претпочита кошули без ракави, Џан Јаман лично обожава кошули. Затоа е исклучително среќен што стана заштитно лице на светски познатиот бренд Tudors.
За време на снимањето на реклама за марката TUDORS, која траеше 2 дена, Џан Јаман влезе во морето 10 пати и смени 100 кошули. Очигледно, креаторите на рекламата решиле да го извадат својот херој од вода во влажна кошула. Бидејќи камерите го сакаат згодниот актер, не станува збор дека постојаното менување и одење по вода и овој пат претставуваше проблем на Јаман.

Потсетуваме дека Тудрос е една од водечките компании кога станува збор за производство на машки кошули и друга облека. Фотографот задолжен за фотографирање на Џана Јамана е Тамер Јилмаз.

На видеото можете да видите клип од реклама за Тудорс

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *