Џан Нергис ја напушти серијата Забрането јаболко?!

Добиваме нови вести од сетот на турската серија Забрането јаболко. Овој пат во фокусот е Џан Нергис.
Актерот Кан Нергис го напушти сетот на овој проект. Нергис го заврши својот дел од работата во серијата и веќе се прости од остатокот од екипата. Не е познато кога последен пат ќе се појави во серијата абрането јаболко. За потсетување, Дали Нергис го играше ликот на Мерт Каре во серијата. Пред овој проект, тој имаше уште десетина улоги. Тој глумеше во сериите Бора, Мајка и други. Постарите генерации го паметат како Ихсана од серијата „Дила“.

Тој е во брак со српската манекенка Јелена Милосавjeевиќ од 2017 година.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *