“Џансу” во последната слика како никогаш порано ќе ве зачуди!

“Џансу” подготвена за есен и зимска сезона. Турската актерка Лејла Taнлaр ни стана позната по нејзината улога како ” Џансу ” во прекрасната серија “Парампарча” . По успехот на оваа серија, младата, но многу талентирана актерка, исто така, доби уште една улога во новата турска серија наречена “Мехмед Бир Чиан Фатихи”, која ја раскажува приказната за Султан Мехмет. Во социјалните мрежи “Џансу” има голем број на следбеници, со кои честопати споделува различни слики од неговиот живот. Во последно време, 20-годишната актерка на Инстаграм објави фотографија која беше реализирана во црна и бела боја, што изгледа поинаку за разлика од другите слики. Облечен во капут, актерка се чини дека се подготвува за есен и зимска сезона. Несомнено, дури и во оваа слика актерката изгледа убава.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*