Џанер Циндорук во турската адаптација на серијата Др. Фостер

Компанијата „Медијапим“ полека ја завршува актерската екипа за турската адаптација на серијата Др. Фостер.
Турското име на оваа адаптација е исто така познато. На турски, серијалот ќе се вика Sadakatsiz. Одамна е познато дека Џансу Дере е во главната улога во овој проект. Долгу време се бараше нејзината колега т.е. лик кој ќе ја толкува втората голема улога. Тоа прашање конечно е решено.

Џанер Циндорук, кој веќе соработуваше со Фатих Аксој во серијата „Кадин“, е нов член на актерската екипа на серијалот Sadakatsiz. Заедно со Џансу Дере, тој ќе биде главниот протагонист во новата серија.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*