Ќе се зачудите колку убава е вистинската мајка на “Хазал”

Алина Боз е со руско-турски корени, актерка која поради нејзиното појавување на многу млада возраст во турските серии брзо се проби на турскиот екран. Нејзиниот приватен живот е многу коментиран во медиумите. Во овој поглед, мајката на Алина не може да избега без да се коментира, што ќе ве изненади со нејзиниот изглед. Изгледа млада како нејзината ќерка и русокоса со типични руски сини очи, таа е достоена предизвикувачка на најубавите турски актерки.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*