Ќе се ви заврти го главата кога ќе дознаете колку жените палаќаат за вечера со Бурак Озчивит!

Доколку сакате да го запознаете еден од најплатените турски актери, Бурак Озчивит, ќе морате дебело да го испразните паричникот.
Бурак се прослави во серијата „Сулејман величенствениот“ која го прослави ширум светот, особено кај жените.
Со оглед на тоа дека со години е меѓу најпосакуваните мажи, не треба да изненадува фактот што треба да издвоите дебела сума за да вечерате со маркантниот заводник.
За запознавање со него во рамките на емисијата „Meet and greet“ девојките издвојуваат околу 600 евра, а во тоа е вклучен и краток разговор со актерот, фотографирање и автограм.
Ако сакате пак повеќе време со него, може да присуствувате на групна вечера и тоа за 1200 евра. Сепак, Бурак не е недопирлив, само ако имате длабок џеб.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *