Ќе ви го помати умот: Џансу од „Парампарче“ во провокативни пози додека вежба

Популарната турска актерка Лејла Танлар или попозната како Џансу од серијата „Парампарче“, во реалноста носи сосема поинаква енергија од онаа во серијата.


Лејла или Џансу е активен корисник на социјалните мрежи и не го крие својот приватен живот од јавноста, а слободна е дури за објавување на провокативни фотографии.

Таа е активно посветена на здравиот живот и вежбањето, па така често објавува жешки фотографии во провокативни пози додека вежба.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *