Ќерката на амбасадорот – ќе заврши заради нискиот рејтинг?!

Рејтингот на турската серија Ќерката на амбасадорот е сè полош и полош.
Серијата што се емитува на телевизијата Стар во понеделникот вечерта, не може да достигне ниту половина од рејтингот од претходно. Во 41. епизода од серијата во која Мави и Санчар го имаа првиот бакнеж, рејтингот падна уште повеќе. По разделбата со Неслихан Атагул, очигледно не успеаја сите напори на сценаристот да направи нова, интересна приказна со Туба Бујукустун. Серијата продолжува да губи гледаност и повеќе не е во ТОП 10 во ниту една неделна категорија. Фановите на оваа серија на социјалните мрежи го поддржуваат овој проект. Сепак, рејтингот покажува дека финалето на серијата Ќерката на амбасадорот не чека некаде во мај.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *