Љубомората на Фахрије се претвора во проблем за Бурак: Моделот повторно зборува за непријатна епизода!

Иранскиот модел Махалга Џабери и се врати во непријатна ситуација која е создадена со познатиот турски актер Бурак Озџевит. Пред неко време, таа остави коментар на актерот во Instagram, коментар кој ја револтира партнерката на Бурак. Фахрије Евџен ја принуди Бурак да го отстрани моделот од листата на пријатели, па дури и да и направи блок. Ова не остана незабележано дури и од самиот модел, кој потсети дека нејзиниот коментар е едноставно израз на симпатија за него како актер, без никаква намена. Повторно враќајќи се на оваа тема, Махалега рече дека е многу навреден од актерот и дека е повреден од неговиот гест. Според неа, јавно лице не треба да реагира на ваков начин со своите фанови.- “Можеби јас направив грешката што ја коментирав, но јас само ја поздравував неговата работа, вели моделот.” Во меѓувреме, се сеќаваме дека истата ситуација беше создадена порано со друг модел од Русија. Значи, ако сте модел, едноставно не мора да коментирате на социланите мрежи на Бурак.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*