Љубовта на Енгин Акјурек ќе биде … Бурку Биричик!

Познатиот актер Енгин Акјурек наскоро ќе започне со снимањето на новата серија. Неговиот партнер ќе биде слатката актерка Бурку Биричик или како што е позната на нашата јавност од серијата “Животот не е песна”. “Бараj” е насловот на серијата што наскоро ќе започне со снимање.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*