ЉУБОВНА ГАЛЕРИЈА НА ДЕФНЕ И ОМЕР КАКВА НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ – СПЕЦИЈАЛНО ЗА ВАЛЕНТИН

Хит серијата “Вљубениот Ерген”, која неодамна заврши со прикажување на нашите телевизии, предизвика огромно внимание од публиката. Но не само кај нас. “Вљубениот Ерген” се гледа во многу држави ширум светот, а ако на инстаграм го впишете хаштагот со името на популарната актерка Elcin Sangu, ќе ви се појават преку 600 илјади постови, фотографии, видеа, кои ги ставале нејзините фанови, или популарната актерка.
Пред неколку денови, популарната актерка објави неколку интересни фотографии, каде таа со својот партнер, Бариш Ардуч во тркачки комбенезони позираат пред футуристички автомобил:
Денес пак, кога најголемиот дел од Европа и светот, католиците го слават Св. Валентин, празникот кој се поврзува со љубовта, нивните фанови и подготвија неколку интересни љубовни фотографии:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *