Јубилеј на актерката Ханде Ерчел

Турската актерка Ханде Ерчел доби голема популарност со улогата на Еда во серијалот Чукај на мојата врата.
Од епизода до епизода, растат позитивните прегледи за сериите, како и рејтингот. Покрај серијата, подеднакво беа следниве главните актери, Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Младата актерка е сè поголема побарувачка на социјалните мрежи. Ова го потврдува вистинскиот мал јубилеј кога станува збор за нејзиниот официјален профил на Инстаграм. Ханде Ерчел има над 15 милиони следбеници, што е многу голем број. Тој број расте од ден на ден, а за краток временски период може да биде поголем за неколку милиони.

Последната фотографија што актерката ја објави пред два дена, собра над 2 милиони и 300 илјади лајкови. Меѓу коментарите, се издвојуваше Керем Бурсин, кој редовно ги следи и коментира на објавите на Ханде, исто како што тоа и го правеше.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*