Ја гледаме како најстрог лик во серијата ” Сезона на црешите” Таа важи за една од најзгодните меѓу турските актерки

Актерката Неслиџан која ја гледате како строгата мајка во серијата “Сезона на црешите” која е хит моментално кај нас, е една од најзгодните актерки во Турција.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*