Ѕирнете во љубовното гнездо на Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие (фото)

Згодниот турски актер Бурак Озчивит моментално живее во моминскиот дом на својата сопруга, а веќе на прв поглед едно е сигурно – во ваков дом се е подредено доста хедонистички.
-Ми се допаѓа да бидам опкружена со детали од османлискиот период, вели актерката Фахрие Евџан во чиј дом во еден дел ѕидот го краси кафтанот на „Шекерезад“, подарок од Бурак вреден околу 10 илјади евра со кој ја изненади на еден роденден. Недалеку од тој љубовен кафтан стои масивен сандак набавен од една истанбулска антикварница и сето тоа дополнето со свеќи и фигурни од слонови.


-Смејството на моите слончиња се зголемува од ден на ден, открива актерката за својата страст и собирање на овие фигури кои според верувањата носат среќа. Во домот исто така имаат и тапети.-Според мене тапетите даваат топлина во домот, објаснува актерката која ја запознавме како Неџла во серијата „Кога лисијата паѓаат“.Исто така тие се големи љуботели на животни кои ги чуваат во домот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*