Ѕирнете во раскошниот дом на Џихан од „Парампарче”

Џихан Ѓурпинар или турскиот актер Еркан Петенкаја како во серијата Парампарче која е хит на Сител, така и во реалноста, со сопругата и со детето живее во раскош. Имено, тој долги години со семејството живеел и одседнувал во хотели, поради работата, додека не го најде спокојот во куќата која ја купил. Тој има вила на спрат, со повеќе спални и тоалети, простран салон и отворено приземје. Тој има и клавир иако признава дека во душа е рокер. Вака изгледа неговиот дом:
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *