“Ѓулсерен” фатен на дело со новата љубов

Нургул Јесилџај веќе долго време се шпекулира дека е во нова врска. Актерката одби да зборува, па новинарите често алудираат на различни луѓе во која е во врска Ѓулсерен. Неодамна таа е фотографирана заедно со нејзината нова љубов, која неколку пати се шпекулира дека има нешто помеѓу нив. Очигледно Нургул почна да излегува без да се скрие, тие се видени додека разговараат во ресторан. Според турските медиуми, двојката веќе долго време се вљубени , но името на нивниот партнер сеуште не е објавено.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*