“Шуле” објави супер-жешка слика, го излуде и нејзиниот сопруг!

Серијата “Се викав Мелек” (Мајка), дефинитивно е филм кој урива рекорд на гледаност. Серија со една многу деликатна тема, како што е семејното насилство, го направи оваа серија уште посакана за јавноста.
Една од најнегативните ликови е Шуле, кој ја игра актерката, Гонча Вуслатери.
Не е само прекрасна актерка, таа исто така поседува природна убавина … Облечена во отворен фустан, истакнувајќи ја својата елегантност, Шуле меѓу другото ни покажа дека во нејзиниот грб има и тетоважа …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *