Што ќе се случи со Грчкиот генерал Филипос во последната епизода на серијата „Далеку од дома“?

Неговото име е Левент Кан, а го игра командант Филипос во серијата” Далеку од дома”. Актерот има 47. години и е непрепознатлив во реалноста. Сосема опуштен, насмеан и со долга коса и тетоважа. Во последната епизода на мега хитот „Далеку од дома“ не очекува невиден пресврт на животни судбини и случувања кај сите главни ликови во серијата. Главниот негативец во оваа серија, Генералот Филипос ќе се самоубие откако Турската војска ќе успее да ја окупира Смирна и да издвои победа во Сакарија.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *