Што се случува со Ханде Ерчел? Актерката е речиси непозната …

Како што веќе е познато, актерката од серијата “Црниот бисер ” минува низ многу лош период во нејзиниот живот. Разделбата од Мурат Далкилич, болеста на мајка си, го направи актерката да се “затвори” и повеќе не врши никаква активност. Последниот период таа ја помина само со нејзината мајка која беше многу болна, а тоа беше една од причините што го доведе до разделба од Мурат. Сепак, и покрај фактот што сите ја имат максимално ценето за се што прави за мајка си, фановите веќе почнуваат да се грижат за актерката. Ханде , не само што не работи во никој проект , зошто во моментов е исклучена од работа, но исто така се промени многу во изгледот. Таа е значително ослабена и се чини дека не се грижи за себе. Претходно, актерката беше критикувана за килограмите кои ги имаше повеќе од потребно, а сега сосема спротивно. Со додавање на овие “критики” на проблемите на овој период, се чини дека Ханде одлучи да избегне каква било јавна активност и да остане што е далеку од папараците.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *