ШОК – Главниот актер ја напушта серијата Забрането јаболко!

Пред неколку дена, напишавме за скандалот што се случи на снимањето на серијата Забрането јаболко.
Се чини дека сите информации поврзани со тој скандал беа вистинити, и дека последиците ќе бидат многу големи. Голем во серија и во заговор. Продуцентот Фатих Аксој е принуден да донесе конечна одлука. Во 85-та епизода од серијата Забрането јаболко, Талат Булут, кој го игра ликот на Халит Аргун во серијата, ќе го напушти проектот. Неговиот лик ќе умре во таа епизода.

Исто така, постојат гласини дека Гокан Алкан ќе го напушти проектот. Останува да видиме дали има вистина во овие натписи.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *