Шехерезад прошета во тренерки и без шминка – дали би ја препознале

Популарната турска актерка не се срами да покаже како изгледа со природно виткана коса, во тренерки и патики и тоа целосно безшминка. Турската актерка Берѓузар Корел, на македонската публика позната по улогата на Шехерезад во серијата „1001 ноќ“ со своите актерски способности, но и убавина, го освои светот.

Навикнавме да ја гледаме во беспрекорно издание, па многу необично ни изгледа кога ќе ја видиме природна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *