Шевал Сам, Ендер од Забрането јаболко, ја даде одличната вест пред новата сезона!

Снимањето на четвртата сезона од серијата „Забрането јаболко“ продолжува. Шевал Сам, која го игра ликот на Ендер во серијалот, е ценета за неговата успешна глума.

Шевал Сам, која го претерува ликот колку што е можно, има перформанса што го карикатурира ликот на Ендер, која никогаш нема да се поистовети со нејзиниот вистински идентитет.

Актерката во четвртата сезона од серијата, ќе биде една од најважните причини публиката да седне на екранот.
Пред многу очекуваната четврта сезона на Забрането јаболко, изненадувањето од славната актерка ги возбуди фановите уште повеќе.

Шевал Сам, кој правеше музика во живо на Инстаграм за време на пандемискиот период, пееше песни барани од нејзините обожаватели, ќе објави нов албум.

Најавено е изненадување на актерката која остави порака во која пишуваше „Наскоро имам убави изненадувања“ на својот профил на Инстаграм пред 4 дена.
“Тој доаѓа #karadenizalbümü geliyor!” Шевал Сам, која ја објави својата фотографија со пораката, ги прави нејзините фанови многу среќни. Албумот на Шевал Сем, која со професија е и актерска и пејачка, со нетрпение го чекаме.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*