Чукај на мојата врата – уште една нова актерка во серијата!

Турската серија Чукај на мојата врата доби голем интерес со влегувањето на нови ликови во заплетот.
ПР-компаниите Балча и Едина бака, г-ѓа Семиха имаат јасен план што сакаат да го спроведат. Принцот Сејман дополнително го вознемири Серкан и се мешаше во неговата врска со Еда. Во следните епизоди од серијата, ќе се приклучи уште еден нов лик. Друга нова актерка потпиша договор за работа. Тоа е Сумејра Коч. Не е откриено кој лик ќе го игра во серијата Чукај на мојата врата.

Сумејра Коч досега се појави во осум проекти. Последната ТВ-серија во која глумеше беше Фазилет Ханим ве Кизлари. Во него таа го толкуваше ликот на Фарах.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *