Чукај на мојата врата – доаѓа лик кој беше залубен во Еда како дете!

Во новата епизода, турската серија Чукај на мојата врата ќе добие нов лик што не сме го виделе досега.
Него ќе го игра актерот Сарп Џан Короглу. Ликот во серијата се вика Дениз Сарчан, и тој го претставува пријателот од детството на Еда. Дениз отсекогаш бил тајно залубен во Еда, но тој се плашел да и признае. Тој е весел, искрен млад човек со отворен ум, кој ќе се врати во областа каде што живее неговата детска лубов – Еда Јилдиз, откако патуваше низ целиот свет. Во неговото срце сè уште има трошка надеж дека може да има нешто повеќе од пријателство меѓу него и Еда.

Дали ќе се случи такво нешто, останува да видиме. ЛУбовта на Еда и Серкан во серијата Чукај на мојата врата е на нов испит..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *