Чагатај Улусој, фатен од полицијата во трговија со дрога …

Познатиот турски актер, беше уапсен вчера вечер во полициска акција. Утврдено е дека кај него имало значителен износ на кокаин и канабис. Според медиумите, Чатагај станал дел од мрежа на трговци со дрога кои долго време биле набљудувани од страна на полицијата. Тој беше осуден на четири години затвор за обвиненија за трговија со дрога, а се очекува одлуката да биде испратена до Апелациониот суд. Досега нема изјава во врска со овој факт и познатиот актер е во притвор, во очекување на судска постапка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *