Чагатај Улусој сè уште ја чека вистинската понуда

Турскиот актер Чагатај Улусој веќе подолго време се подготвува за улога во серијалот „Барбарос“, но на крајот се откажа од работењето на проектот.
Фановите на актерот едвај чекаат повторно да го видат на ТВ-екраните. Тие беа многу возбудени од информациите дека Чагатај се подготвува за улога во ТВ серијата Барбарос, поради што актерот дури и ја пушти брадата и се здебели. Сепак, актерот на крајот ја одбил улогата во овој проект. Точната причина не е позната, но Улусој сега анализира детално и избира нови улоги. Тој не сака по секоја цена да се врати на сцената, а се уште не одлучил дали ќе се префрли на една од дигиталните платформи.

Додека тој избра понатамошен правец во својата кариера, Чагатај се посвети на она што го сака. Првиот филм го направи минатата година. Тој пишува скрипти за проекти во кои би сакал да глуми, пишува песни, црта, ужива во природата.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*