Чагатај Улусој: Како ме запознавте? Никој не ме познава со овој изглед!

Славната турска двојка, актерот Чагатај Улусој и неговата девојка Дујгу Сарисин го започнаа летниот одмор со своите пријатели. Чагатај беше фотографиран од новинарите по долго време оддалечено од порталите и социјалните мрежи.

Актерот се подготвува за новата историска серија наречена „Барбарос“. Во оваа серија тој ќе ја има улогата на лидер на Отоманската империја. За ова, актерот започна да го менува својот изглед. Се здебели, ја зголеми косата и брадата. Оваа промена не ја прифатија добро фановите на актерот.
Кога Чагатај ги виде новинарите како го фотографираат, тој рече: „Како ме запознавте? Никој не ме познава така“.

https://www.ahaber.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*